Συχνές ερωτήσεις για επαγγελματίες

 Είμαι επαγγελματίας, γιατί να προσφέρω τις υπηρεσίες μου μέσω του Beautly;

Αν θέλεις να είσαι εσύ το αφεντικό του εαυτού σου και να δουλεύεις με το δικό σου ωράριο και τιμές το Beautly έχει φτιαχτεί για σένα. 

 

Μέσω του Beautly μπορείς να προσφέρεις υπηρεσίες ομορφιάς, βάζοντας τις χρεώσεις που εσύ επιλέγεις. Δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε φυσικό κατάστημα αφού όλα τα ραντεβού γίνονται στο σπίτι των πελατών. Στο Beautly ορίζεις εσύ το ωράριο σου, έτσι δεν χρειάζεται να δουλέψεις εξουθενωτικά ωράρια για κάποιον άλλο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα απαραίτητα εργαλεία και προϊόντα για τις υπηρεσίες που θέλεις να προσφέρεις. 

 Είμαι εργαζόμενος του Beautly;

Οι επαγγελματίες που δέχονται ραντεβού μέσω του Beautly δεν ανηκουν στο εργατικό δυναμικό της πλατφόρμας. Το Beautly είναι πλατφόρμα προβολής και εύρεσης ραντεβού για τους επαγγελματίες, προσφέρει δηλαδή τον χώρο στον οποίο οι επαγγελματίες μπορούν να προβληθούν και να δέχονται αιτήματα για ραντεβού.

Μπορώ να εργάζομαι και αλλού;

Κάθε επαγγελματίας μπορεί να ορίσει τις ώρες και τις ημέρες τις οποίες μπορεί να δέχεται αιτήματα για ραντεβού μέσω του Beautly. Είναι στην ευχέρεια του επαγγελματία να διαμορφώσει το καλύτερο δυνατό ωράριο ανάλογα με τις ανάγκες του και το πρόγραμμά του. Οι επαγγελματίες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα δεν ανήκουν στο εργατικό δυναμικό του Beautly και άρα είναι στη δική τους ευχέρεια να διαλέξουν τις εταιρείες και τους χώρους στους οποίους θέλουν να εργάζονται.

 Πως μπορώ να προστατευτώ απο τον Covid-19 την ώρα του ραντεβού; 

Οι επαγγελματίες πρέπει να ακολουθούν πάντα τους κανόνες και τα μέτρα κατά της μετάδοσης του covid-19. Το Beautly συνιστά στους επαγγελματίες και τους πελάτες να χρησιμοποιούν πάντα μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια του ραντεβού. Οι επαγγελματίες πρέπει να χρησιμοποιούν εργαλεία μιας χρήσης ή να απολυμαίνουν τα εργαλεία τους στο τέλος κάθε ραντεβού. Το ραντεβού συνιστάται να γίνεται σε χώρο με καλό εξαερισμό.

Τι περιλαμβάνει η φόρμα εγγραφής επαγγελματία; 

Η εγγραφή στην πλατφόρμα παίρνει λιγότερο από 7 λεπτά και έχει τέσσερα βήματα. Οι επαγγελματίες πρέπει να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό στην πλατφόρμα, έπειτα να ανεβάσουν φωτογραφίες των σχετικών πτυχίων και/ή διαπιστευτηρίων με τις υπηρεσίες ομορφιάς που θέλουν να προσφέρουν στην πλατφόρμα, καθώς και ένα μικρό βίντεο για να παρουσιάσουν τον εαυτό τους στην ομάδα του Beautly (μπορείς να δεις το παράδειγμα μέσα στο app). 

 

Μόλις η εγγραφή ολοκληρωθεί, η ομάδα του Beautly θα ελέγξει τα στοιχεία και θα επιτρέψει ή θα απορρίψει την πρόσβαση στην πλατφόρμα. Ο επαγγελματίας μπορεί να αρχίσει να δέχεται ραντεβού αμέσως μετά την αποδοχή της εγγραφής του από την ομάδα του Beautly. 

Πόσο σύντομα μπορώ να αρχίσω να δέχομαι ραντεβού; 

Αμέσως, μόλις η εγγραφή στην πλατφόρμα εγκριθεί από την ομάδα του Beautly. Μετά την έγκριση ο επαγγελματίας μπορεί να μπεί στο BeautlyPro app, να ορίσει τις τιμές των υπηρεσιών του, το ωράριο που θέλει να δέχεται ραντεβού και να ενεργοποιήσει το προφίλ του για να αρχίσει να δέχεται ραντεβού.

Πόσο κοστίζει η εγγραφή στην πλατφόρμα; 

H εγγραφή στο Beautly & BeautlyPro είναι δωρεάν. Ο επαγγελματίας χρεώνεται στο τέλος του μήνα 19.99 ευρώ εάν έχει πραγματοποιήσει πάνω απο 3 ραντεβού. Τα πρώτα 3 ραντεβού είναι δωρεάν και δεν υπάρχει καμία χρέωση.