Συχνές Ερωτήσεις για πελάτες

Τι είναι το Βeautly;

Το Βeautly συνδέει πελάτες με επαγγελματίες ομορφιάς για ραντεβού κατ’ οίκον. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την υπηρεσία, την ώρα, την ημέρα και τον επαγγελματία που επιθυμεί. Ο επαγγελματίας θα επισκεφθεί τον πελάτη στο σπίτι του. Τα ραντεβού μέσω του Beautly μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας και σε ευέλικτα ωράρια, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.  

 

Απο μανικιούρ στις 7πμ, πριν καν ξυπνήσουν οι υπόλοιποι της οικογένειας μέχρι μασάζ αργά το βράδυ μόλις γυρίσεις από τη δουλειά, το Beautly φέρνει όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς στο σπίτι σου.

Πώς μπορώ να πληρώσω τον επαγγελματία; 

Η πληρωμή του επαγγελματία γίνεται στο τέλος του ραντεβού με μετρητά ή με όποιον άλλο τρόπο επιθυμούν και δύνανται να συναλλαγούν ο επαγγελματίας και ο πελάτης.

Τι μέτρα παίρνουν οι επαγγελματίες σχετικά με τον Covid-19

Οι επαγγελματίες είναι προσωπικά υπεύθυνοι για να τηρούν τα μέτρα κατά της μετάδοσης του Covid-19. Όλοι οι επαγγελματίες και οι πελάτες πρέπει να φοράνε μάσκα προσώπου σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού. Οι επαγγελματίες πρέπει να αποστειρώνουν τα εργαλεία τους ή να χρησιμοποιούν εργαλεία μιας χρήσης. Το ραντεβού συνιστάται να γίνεται σε χώρο με καλό εξαερισμό. 

Μπορώ να κλείσω ραντεβου σε κατάστημα;

Οι επαγγελματίες του Beautly προσφέρουν μόνο κατ’ οίκον υπηρεσίες ομορφιάς. Ο επιλεγμένος επαγγελματίας θα επισκεφθεί τον πελάτη στο σπίτι του. Τα ραντεβού μέσω του Beautly μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας και σε πιο ευέλικτα ωράρια, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. 

Είναι ασφαλές να κλείσω ραντεβού στο σπίτι;

Όλοι οι επαγγελματίες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω του Beautly έχουν περάσει από διαδικασία έγκρισης πριν αρχίσουν να προσφέρουν ραντεβού. Οι επαγγελματίες κατέχουν τα απαραίτητα πτυχία και/ή διαπιστευτήρια για να προβάλλουν το επαγγελματικό τους προφίλ μέσω της πλατφόρμας. 

Μπορώ να το βρω το app στο Play Store (Android);

Το Beautly είναι πλέον διαθέσιμο και στο Play Store για συσκευές Android. Κατέβασε την εφαρμογή πατώντας εδώ